MARTIN BERISHAJ:”VOTUES NË KOSOVË, MOS U FRIGO! VOTO DHE SHPREHE BESNIKËRINË E PANDARË PËR VETËVENDOSJE!

Votues të nderuar të Republikës së Kosovës,
Sot si asnjë herë më parë, i është marrë edhe “aresyeja e fundit” çdo votuesi i cili në zgjedhjet paraprake ka apstinuar. Nëse apstinon, “vota jote do të “zgjedhin” ata që nuk dëshironi të marrin fatin e familjes tuaj dhe të Kosovës ne katër vitet e ardhëshme!

Deri në datën e zgjedhjeve, përgjegjësia për fitore është e përbashket, kurse pas 6 tetorit, ajo përgjegjësi bie në kurriz të fituesit. Shpresoj dhe uroj që Vetëvendosja kurrë të mos e koris votën dhe besimin që do tu jep shqiptaria !
Dalshim faqebardhë!