Maskat e çuditshme të krijuara nga qytetarët për mbrojtje nga koronavirusi

Koronavirusi vazhdon të përhapet në të gjithë botën.

Maskat dhe dorezat plastike janë mjetet e para për të shmangur kontaktin me koronavirusin.

Frika ndaj këtij virusi ka bërë që shumë njerëz të gjejnë mënyra të ndryshme për ta shmangur, ku përfshihen dhe krijimi i maskave të çuditshme.

Më së shumti, njerëzit në Kinë kanë preferuar bidonët plastikë për të mbrojtur veten nga COVID-19.