Mbahet kuvendi i forumit rinor të BDI-së në fshatin Sellcë

01 shkurt 2020 – ‘Sellca, kuvendi i forumit rinor ne f, Sellcë. Shifet entuziazmi ne sytë e rinisë për fitoren e rradhës të Bashkimit Demokratik për Integrim, Sellca si çdo here në anën e drejt të historisë, vulë e çdo suksesi të BDI-së’-shprehet Valmir Aziri nënkryetar i degës së Tetovës dhe koordinator për organizimin e kuvendeve rinore të degës së Tetovës