Me dy figura të mëdha

Në foto me dy figura të mëdha, me Kryetarin e Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, personalitetin historik të kombit tonë, njërin prej bashkpunëtorëve më të afërt të Udhëhqësit të popullit shqiptar Ali Ahmeti, mikun e nderuar Talat Xhaferi dhe me figurën e madhe e të shquar, shqiptaro-amerikanen, miken e nderuar Drita Pereziç, e cila me kontributin e saj të madh në shtetëndertimin dhe funksionimin e shtetit ligjor e demokratik në Kosovë, historia do të dëshmojë se do të zejë vend të madh në faqet e lavdishme të Kosovës dhe popullit shqiptar!

Populli shqiptar, Atdheu dhe Kombi ynë, me bija e bijë të këtillë do të ketë të ardhme të ndritur e të sigurtë!

Ismet Sylejmani
Prishtinë, 17 Maj 2019!