ME ZV.KRYEMINISTRIN E PARË TË MAQEDONISË SË VERIUT

Sot në Prishtinë me Shefin e Kabinetit të Kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti, Sekretarin Organizativ të BDI-së e Zv. Kryeministrin e Parë të Maqedonisë së Veriut, mikun tim të nderuar Artan Grubi!

Qeveria e Maqedonisë së Veriut për herë të parë ka Zv. Kryeministër të Parë shqiptar, dhe ky është i nderuari Artan Grubi!

Zv. Kryeministri i Parë shqiptar, është paralajmerimi i madh historik se po vjen dita dhe epoka e madhe e Kryeministrit të Parë shqiptar në Maqedoninë e Veriut!

Ismet Sylejmani
Prishtinë, 31 Tetor 2020!