Mehmet Prishtina: Pa bashkim kombëtar shqiptarët s’do gjejnë qetësi (VIDEO)

Intelektuali Mehmet Prishtina në emisionin Top 5 Personazh në Televizionin Shtetëtor të Maqedonisë ka folur për jetën dhe vepren e atdhetarit Hasan Prishtina duke dhënë detaje interesante nga jeta dhe vepra e tij. Mehmet Prishtina tha se “Pa bashkim kombëtar shqiptarët nuk do të gjejnë qetësi” duke uruar që të punohet për të jetësuar Shqipërinë etnike. Intervistën me intelektualin Prishtina do të mund ta ndiqni sonte në ora 21:00në RTVM programi në gjuhën shqipe.
VIDEO