Memedaliu: Merrni paratë e kazinove dhe bastoreve dhe dilni nga kriza, lëreni rahat mësimdhënësit e administratën

Gazetari Vedat Memadaliu

Rreth 400 milionë euro ka qenë fitimi i kazinove dhe bastoreve vitin e kaluar. Gati po kaq (370 milionë) kanë fituar dhjetëra kompani për prodhimin e kanabisit (shëndetësor).
Rreth 16 milionë euro shtesë janë planifikuar për aparate bixhozi… Këtu duhet shkurtuar, te bixhozi dhe kanabisi.
Lëreni rahat mësimdhënësin. Mësimi online po ec deri diku.
Mos e ngacmoni administratën, që megjithëse me orar të shkurtuar, sërish po rrezikojnë jetët e tyre dhe familjes duke shërby në sportele gjithandej vendit.