Memedi: vazhdojmë me përfaqësimin e drejtë!

Instituti i Mjekësisë së Punës i Republikës së Maqedonisë i udhëhequr nga drejtori Alajdin Memedi ka bërë ndryshim rrënjësore në këtë institucion shëndetësor.

Krahas shumë ndryshimeve, madje sot është arritur një sukses i veçantë, ku janë dorëzuar vendime të punës, krejt shqiptarë.

Drejtori i Institutit, Memedi shprehet i kënaqur si menaxhues i këtij institucioni, “ai ka arritur të sigurojë vendime dhe disa vende të reja të punës”.
Gjatë dorëzimit të vendimeve, të punësuarit janë shprehur jashtëzakonisht të kënaqur pasi ata kanë në dorë vendimet e punës, njofton Aktuale.mk.

Ndryshe, përfaqësimi i drejtë në këtë institucion shëndetësor ka kaluar 50 përqindëshin.