Mërgimtarët gjithandej i shkruajnë Malësisë!

PERE MALESINE ❤️T’IME DY TRI FALE NE PRAG TE ZGJEDHJEVE !

OO MALESI KE VUAJT SHUME POR JE ME SHUME VLERE
OO MALESI TE DUAM SHUME SE JE PLOT ME NDERE !

SI NE LUFTE DHE NE LOG TE KUVENDIT
KURR ARMIKUT SJA BANE VENDIN !

SHUME ERDH KRAJLI EDHE MBRETI
EDHE I BIRI EDHE DREQI
ME ZHDUK TE MIRIN ME LANE TE KEQIN !

SI KURE RREZJA QE SH’NDRITE GLOBIN GJITHMONE ISHE IMPULS I KOMBIT !

AHH MALSORE PASHE BESEN E ZOTIT
FAQEBARDH DHE DITEN E SODIT !

S’LEJOJM KEN ME LUAJT ME NE
TE DJEG FLLADI POR SI PRUSHI
KTU KA ZIT MBI KETE DHE
SKA ARSYE TJETER KUSHI !

JU ATJE O KUSH O VIQ
DO TE FITOJ ( 5)A ME HIC !!!

U✌️R✌️I✌️M✌️E 🇦🇱❤️👍
GJOKE D GOJCAJ
SHKURT 2019