Meta, zgjodhi që përmes një fotografie ku duket deklarata e pavarësisë së Kosovës, të përcjellë urimet e tij

Ndonsëse politikanët tjerë shqiptarë, sit ë Kosovës, Maqedonisë e Shqipërisë sot, uruan përmes deklaratave, teksteve të thurrura bukur e fotografive me flamuj të ndrushëm, presidenti I Shqipërisë ILir Meta zgjodhi një mënyrë krejtësisht ndryshe për ta uruar Kosovën për ditën e saj të pavarësisë.

Meta, zgjodhi që përmes një fotografije ku duket deklarata e pavarësisë së Kosovës, por që ndodhet në zyrën e Kreut të komisionit për politikë të jashtme të Kongresit Amerikan, Eliot Engel, të përcjellë urimet e tij për ditën e pavarësisë së kosovës. si duket, Meta në këtë foto që ka zgjedhur ta postoj në profiling e Tij në Fb, përvec që uron Kosovën për ditën e madhe të shtetit shqiptar, ai përvjellë edhe një porosi!

Është pikërisht rëndësia që ka shteti I Kosovës dhe miqësia e mirë që eksizton për dhe me popullin amerikan. Meta përndryshe në mesazhin e tij shkruar në FB thotë: “Një kujtim I paharrueshëm nga zyra e kongresmenit amerikan Eliot Engel”