Mexhiti: Dëshmuam pjekuri demokratike

BDI-ja mbetet e kënaqur që  mundësoi censusin dhe që procesi zgjedhor u rrumbullakua me sukses. BDI-ja shprehet e kënaqur nga kontributi i saj që mundësoi censusin.

Sipas tij jozyrtarisht BDI ka siguruar rreth 90.00 vota shqiptare për kandidatin e LSDM-së që përkrahet nga partia e tij.

“Së paku rreth 90 mijë vota tona- shqiptare kanë përkrahur konceptin e konsensualitetit”, tha Izet Mexhiti, shef i shtabit zgjedhor të BDI-së.

Mexhiti gjithashtu akuzoi opozitën shqiptare për bojkot të heshtur.

https://www.facebook.com/AlsatMTelevision/videos/1260962614071276/