Mexhiti: Shtabi vendor “Dyqangjik” përkrah idenë e liderit Ali Ahmeti për Kryeministrin e parë shqiptar!

Shtabi vendor “Dyqangjik” tashmë i gatshëm për Fushatën e BDI-së, për Plaftormën për Kryeministër Shqiptar dhe listën për deputetë në krye me Izet Mexhitin!

Në kuadër të hapjeve të shtabeve, sot u realizua takimi me aktivistët e Shtabit vendor Dyqangjik, me të cilët u bisedua rreth mënyrës së re të veprimit e imponuar nga Pandemia, si dhe rreth platformës për Kryeministrin e Parë Shqiptar dhe përkrahjen për listën e deputetëve të BDI-së, shkruan në Facebook Izet Mexhiti.
#KVDyqangjikpërKryeministrineParëShqiptar
#KVDyqangjikmeIzetMexhitin
#KVDyqangjikbeson #PseJo

Shtabi vendor "Dyqangjik" tashmë i gatshëm për Fushatën e BDI-së, për Plaftormën për Kryeministër Shqiptar dhe listën…

Gepostet von Izet Mexhiti am Freitag, 26. Juni 2020