Mexhiti: Vazhdojmë fuqishëm duke promovuar konceptin vizionarë të BDI-së dhe Ali Ahmetit

Vazhdojme fuqishem duke promovuar konceptin vizionarë të BDI-së dhe Ali Ahmetit. Takim me shtabin komunal në Saraj

Vazhdojme fuqishem duke promovuar konceptin vizionarë të BDI-së dhe Ali Ahmetit. Takim me shtabin komunal në Saraj

Gepostet von Izet Mexhiti am Dienstag, 30. April 2019