Mhill dhe Age Gjuraj 42 vjet dashuri,sakrificë dhe vlera

Katërdhjetë e dy vjet dashuri, sakrificë dhe vlera. Katërdhjetë e dy vjet në të cilat së bashku kemi ndërtuar të djeshmen të sotmen dhe të nesërmen.Katërdhjetë e dy vjet ku objektivi ynë ka qenë familja e lumtur që jemi sot.  Faleminderit për gjithçka dashuria ime. Gëzuar përvjetorin.”-me këta fjalë biznismeni,atdhetari dhe humanisti i shquar kosovar që jeton dhe vepron në New York,uron bashkëshorten e tij Age Gjuraj për 42 vjetorin e martesës,duke falenderuar atë për përkushtimin e palodhshëm familjar.

Përndryshe Mhill dhe Age Gjuraj në jetë kan sjellur dy djem dhe dy vajza të cilët vazhdojnë të ndjekin hapat e prindërve të tyre për përkushtim ndaj familjes dhe bizneseve të tyre.

Mhill dhe Age Gjuraj tani më janë dhe gjyshër të një nipi dhe katër mbesa,të cilëve xhdo ditë jua mbjellin dashurinë për atëdheun,gjuhën dhe kulturën shqiptare.