Mhill Gjuraj:”Urime ditëlindjen baba i dashur”

Sot ka ditëlindjen babai i biznismenit,atdhetarit,dhe humanistit të njohur shqiptarë që jeton dhe vepron në New York,Mhill Gjuraj.

Gjon Gegë Gjuraj sot mbush 87 vjet!

Z.Mhill Gjuraj uron babain e tij me fjalët më të bukura:

“Urime Ditëlindjen bab i ynë i dashtun 100 tjera me shnet e gjith të mirat ne jetën tënde”