Mickoski nga Struga kërkoi që qytetarët më 15 korrik të zgjedhin ripërtëritje

Mickoski nga Struga: Qytetarët më 15 korrik, do të zgjedhin ripërtëritje dhe do ta korrigjojnë Maqedoninë nga padrejtësitë e LSDM-së dhe Zoran Zaevit.

Këtë e theksoi sot, kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, i cili ishte në Strugë ku theksoi se falë politikave të gabuara të kësaj udhëheqjeje të LSDM-së të kryesuar nga Zoran Zaev, sot Maqedonia ka një numër rekord të pacientëve dhe njerëzve që fatkeqësisht humbasin jetën e tyre dhe kjo është arsyeja pse tani është më e domosdoshme që të gjithë ne të qëndrojmë së bashku, sepse vetëm në këtë mënyrë mund të rinovojmë Maqedoninë nga rrënoja që do të lë LSDM-ja.

Mickoski theksoi para struganëve se në zgjedhjet e pesta zgjedhja është e qartë, mes Durllovskit një njeri që respektohet në të gjithë botën dhe tregoi dhe dëshmoi se sa shumë duhet Maqedonia dhe nga ana tjetër Shekerinska që thoshte se disa pyetje nuk meritojnë përgjigje dhe është njeri i kohës së tranzicionit deri më sot ka sjellë shumë padrejtësi, veçanërisht në Strugë.

Ai tha se kur LSDM-ja dhe Zaevi thonë se munden, duhet të flasin në kohën e kaluar se munden siç mundën të mos e shesin dinjitetin dhe nderin e Maqedonisë dhe qytetarëve, të njëjta i shitën për pushtet dhe para.