Ministri Ademi: Ditë e veçantë për mua dhe vendlindjen time! OPAJA me sallë sportive!

“Ditë e veçantë për mua dhe vendlindjen time! OPAJA❤️ me sallë sportive!

Ndihem krenarë që në shkollën ku mësova ABC-në, sot si ministër i Arsimit dhe Shkencës bashkë me liderin e shqiptarëve Ali Ahmetin, vendosëm gurthemelin për ndërtimin e sallës së re sportive.

Na priftë e mbara edhe në projekte të tjera.” – thotë Ademi