Ministri Ademi mirëpret përfaqësuesit e Unionit të Nxënësve të shkollave të mesme

“Sot me kënaqësi prita në takim përafqësues të Unionit të Nxënësve të shkollave të mesme, ku diskutuam për shumë çështje lidhur me arsimin e mesëm në vend.

MASH do të mbështesë dhe do të jetë e hapur gjithnjë për të gjithë nxënësit e vendit tonë.” – thotë Ademi