Ministri Ademi pjesëmarrës në Simpoziumin për Drejtorë të Shkollave në Budva

“Sot, së bashku me kolegë nga rajoni, marr pjesë në Simpoziumin për Drejtorë të Shkollave në Budva, ku diskutojmë për trendet dhe vizionet në sistemet tona arsimore.

Arsimi është hallka kryesore e çdo shteti.

Në Simpozium theksova rëndësinë e arsimit në vendin tonë, si dhe reformat për të cilat po punojmë në mënyrë aktive në periudhën e kaluar në arsimin fillor, karrierën dhe zhvillimin profesional të mësuesve dhe bashkëpuntorëve profesional, rritjen e pagave në arsim si dhe investimet në arsimin e mesëm profesional.” – thotë Ademi