Ministri Bekteshi: Krenar për interesimin e qytetarëve për efikasitetin energjetik

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, tashmë ka fuqizuar një nga prioritetet e tij, efikasitetin energjetik dhe energjinë që gjithsesi ka nxitur interesim të madh te qytetarët.

Për këtë çështje, rëndësi të veçantë ka informimi, proces ky që ka zgjuar interesim te qytetarët, duke u bërë pjesë e debateve, këshillave dhe sugjerimeve të lidhura me energjinë.

Po aq me rëndësi me komunikimin, është edhe transparenca, si parim themelor i mandatit të Ministrit Bekteshi. Me një postim në rrjetin social, ai ka vlerësuar shumë efikasitetin dhe interesimin e qytetarëve për efikasitetin energjetik.

Ja postimi i Ministrit Bekteshi:

“Interes i madh nga qytetarët për masat e Ministrisë së Ekonomisë!

#proud për implementimin e masave për efikasitet energjetik!

#thisisTheMinistryofEconomy #transparencë #Informimadekuat”