Ministri Bekteshi, me lajm të jashtëzakonshëm: 75 milion euro për kompanitë

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, dha një lajm të jashtëzakonshëm, për kompanitë vendore dhe të huaja.

Ministri Bekteshi, ka paralajmëruar për mundësitë e subvencioneve, për 4000 kompanitë, dhe aplikimi fillon të hënën.

Ministri Bekteshi ka konfirmuar se nga e hëna deri më 15 etor 2019, është i hapur aplikimi.

Ja postimi i ministrit Bekteshi:

“75 milion euro për kompanitë vendore dhe te huaja!
Mundësi subvencionimi për 4.000 kompani!
Aplikimi fillon prej të hënën!
Afati i fundit 15 tetor!”