Ministri Bekteshi: Ne punojmë të tjerët le t’i numrojnë sukseset!

Pas vizitës në kompaninë Federbau, ku është duke u zhvilluar investimi i ri në Tetovë, Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, ka cekur se “ne përkrahim, mbështesim, lehtësojmë procedurat, ata marrin vendime për investime dhe punësime”.

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka potencuar, “ne do të punojmë, të tjerët le t’i numrojnë sukseset dhe investimet.

Ja postimi i plotë i z. Bekteshi:

Federbau investim te ri ne Tetove!
Ne jemi partner i biznesit…i perkrahim, mbeshtesim, lehtesojme procedurat…ATA marrin vendime per te investu, kriju, punesu…
Sektori real per zhvillim te qendrueshem ekonomik!
Ne do te punojme, te tjeret le ti numerojne sukseset dhe investimet😉
#investimeteREJA
#punesimeteREJA
P.S. Per rritjen e rrogave ne vend e sidomos ne shendetesi, arsim…per pagen minimale, subvencionimin e kontributeve dhe parametrave ekonomik e lejm per ndonje rast tjeter ✌️