Ministri Bekteshi: Pas terminalit të ri doganor në Qafë Thanë, së shpejti One stop shop

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, sot mori pjesë në hapjen e terminalit të ri doganor për dërgesën e mallrave në Qafë Thanë.

Ministri Bekteshi paralajmëron edhe hapjen e një “one stop shop” në Qafë Thanë. Ai po ashtu ka theksuar se “po punojmë me përkushtim për të përmirësuar klimën e biznesit dhe për të përshpejtuar qarkullimin e mallrave në vendet e rajonit”.

Ja postimi i Ministrit Bekteshi:

Sot në Qafë Thanë u hap terminali i ri doganor për dërgesa të mallrave. Nesër në Tiranë do të takohem me ministrin e financave dhe ministrin e punëve të brendshme për të përshpejtuar procedurat për hapjen e një “one stop shop” në Qafë Thanë. Po punojmë me përkushtim për të përmirësuar klimën e biznesit dhe për të përshpejtuar qarkullimin e mallrave në vendet e rajonit.