Ministri Bekteshi sonte, në Alsat, jep përgjigje për: Çfarë parlamenti dhe qeverie kishim?

Ministri i Ekonomisë, ndër kuadrat më të suksesshëm të shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut, do të marrë pjesë në debatin e Alsat, Programi 200, ku do të trajtohet çështja: Çfarë parlamenti dhe qeverie kishim?

Z. Kreshnik Bekteshi, shquhet si ekspertët më të mirë nga ministrat e këtij vendi, duke sjellë praktika dhe strategji që e ndryshuan Maqedoninë e Veriut.

Maqedonia e veriut, ka hyrë në fazën e para zgjedhjeve. Qeveria është teknike, parlamenti pushoi së funksionuari dhe tashmë gjithë fokusi do jetë në zgjedhjet e përgjithshme të 12 prillit. Por çfarë parlamenti dhe qeverie kishim? Të ftuar në program: Arta Toçi – AA, Fadil Zendeli – LB dhe Kreshnik Bekteshi – BDI.