Ministri Bekteshi takon drejtuesit e Odës Ekonomike, diskutim për ekonominë e vendit

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, ka takuar sot, krerët e Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut, të prirë nga z. Nebi Hoxha, nënkryetarët Arsim Papraniku, Ejup Abdullahun dhe Qanije Selimin.

Në takim, është biseduar rreth çështjeve me rëndësi për ekonominë e vendit, për tarifat doganore dhe çështjet tjera.

Ja postimi i plotë i Ministrit Bekteshi:

Takim i frytshëm me OEMV, Kryetarin
Nebi Hoxha
, zv.kryetarët Arsim Papraniku dhe
Ejup Abdullahi
, si dhe antaren Qanije Selimi rreth:
nënshkrimit të MoU,
shkurtimin e të dhënave para-fiskale
tarifave doganore
…si dhe shumë tema të tjera në interes të sektorit privat!

kujdesemi