Ministri Bekteshi uron besimtarët musliman për fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit

Të nderuar qytetarë të besimit islam,

Ju uroj përzemërsisht për fillimin e muajit të Ramazanit.
Ky muaj i madhërishëm, përçon te besimtarët dhe të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë mesazhin e solidaritetit, të devotshmërisë dhe të humanizmit, duke forcuar njëkohësisht përkushtimin për vlerat e paqes dhe të tolerancës.

Ju uroj agjërim të lehtë dhe gjithë të mirat në familjet tuaja.

https://www.facebook.com/MinisterKreshnikBekteshi/posts/1039392176245468