Ministri kosovar dhe djali i Fatmir Limajt porosisin 5000 euro alkool

Ministri i Tregtisë Endrit Shala dhe Durim Limaj djali i Fatmir Limaj kanë porositur pije vetëm për një natë që kap shifren e 5000 eurove në një diskotekë në Gjermani, i cili veç në udhëtime jashtë vendit i ka shpenzuar mbi 32 mijë euro!