Ministri Kreshnik Bekteshi jep arsyet pse paga 14.500 denar është ndihmesë për punëtorët dhe bizneset …

Të gjitha informacionet në lidhje me masën 14.500 den ndihmë financiare mujore për çdo punonjës

Kjo krizë kërkon:

✅ Reagime të shpejta,

✅ Bashkëpunim dhe dialog

✅ Komunikim – informim i rregullt dhe i vazhdueshëm i publikut, i grupeve të përfshira
____________________________

Qëllimi është të ndihmojmë kompanitë të mbajnë punëtorët, të paguajnë pagat në nivelin e duhur dhe të jenë të gatshëm për rikuperim të shpejtë kur të fillon faza e normalizimit! Sepse rimëkëmbja e shpejtë pa punonjësit nuk do të jetë e mundur.

Të gjitha informacionet në lidhje me masën 14.500 den ndihmë financiare mujore për çdo punonjës Kjo krizë kërkon: ✅…

Gepostet von Kreshnik Bekteshi am Montag, 13. April 2020