Ministri Kreshnik Bekteshi në takim me sipërmarrësit e Dibrës, fuqishëm përkrahje për BDI-në

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi së bashku me kryeparlamentarin Talat Xhaferi dhe Kryetarin e Dibrës, Hekuran Duka, kanë vizituar disa nga kompanitëprodhuese, gjegjësisht sipërmarrësit e Dibrës. Bekteshi sa ishte në krye të detyrës, vazhdimisht ka qenë përkrahës i ekonomisë vendore, me theks të vecantë asaj shqiptare. Ai garanton mbështetje dhe siguri të plotë për kompanitë dibrane, teksa njoftoi sipërmarrësit me platformën e Bashkimit Demokratik për Integrim për zgjedhjet e 15 korrikut, me theks të vencante sektorin ekonomik dhe biznesor.

Për më tepër ndiqeni linkun:

Me sipërmarrësit e Dibrës 9️⃣#TalatXhaferri

Gepostet von Kreshnik Bekteshi am Dienstag, 30. Juni 2020