Misioni vëzhgues i ODIHR do t’i prezantojë aktivitetet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare

Vëzhguesit e ODIHR për zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Maqedoninë e Veriut sot në Shkup do të mbajnë konferencë për shtyp në të cilën do ta prezantojnë misionin në zgjedhjet dhe aktivitetet e planifikuara.

Në konferencë për shtyp në pyetjet e mediave do të përgjigjet Tana de Zuuleta, shefi i Misionit Vëzhgues për zgjedhje të ODIHR.