‘Mka thonë baba’, një hit i ri nga Resmi Bilalli (Video)

Ka realizuar shumë projekte por kjo këngë duket është kulmi i karierës së saj dhe një nga më të realizuarat. Resmi Bilalli vjen këtë herë në duet me Bardhin të titulluar ‘Mka thonë baba’ një produksion nga Nurteel dhe producent ekzekutiv Labinot Nuraj, këngëtarja vjen me një super këngë që pritet të jetë hiti i verës por që të mos u ndalur me kaq sepse gjatë këtij viti ajo ka planifikuar edhe projekte të reja të cilat do të vijojnë me kohë kurse për momentin ju mund të shijoni vokalin e bukur të saj.