Moti sot në Maqedoni

Moti sot në Maqedoni do të jetë kryesisht i kthjellët dhe do të ketë një rritje minimale të temperaturave gjatë orëve të drekës. Do të fryjë erë e lehtë në drejtim të juglindjes, ndërsa temperatura maksimale do të arrijë deri në 13 gradë celcius, ndërsa ato të mëngjesit me -2 gradë celsius.

Në Shkup dhe rrethinë moti do të jetë i ngjashëm me temperaturë maksimale deri 12 gradë celcius.