Muftinia e Gostivarit i reagon Mukit të LSDM-së…

Shërbimi për informim pranë Muftinisë së Gostivarit ka reaguar sot, në lidhje, shiç thonë ata, me ofendimin e rëndë me fjalor të pistë që iu bë Reisul Ulemasë Haxhi Sulejman ef Rexhepit nga M. Zeqiri ish deputeti i Parlamentit të RMV, transmeton Gostivari Sot

“Muftinia e BFI – Gostivar shpreh indinjatë të thellë të cilin ofendim e kupton si atak kundër BFI e RMV, organeve të saja, dhe besimtarëve në përgjithësi, por Myftinia e BFI – Gostivar ndjenë nëçmim të nivelit të ulët të polemizoj me individ me kulturë injorante dhe të pistë dhe ky turp i papërshkruar që po i ndodh M. Zeqirit është i pafalshëm moralisht dhe i pa harruar. BFI e RMV dhe organet e saja vazhdojnë rrugëtimin e saj si çdo herë me kontributin e saj në të mirën e përgjithshme në këtë shoqëri”, theksojnë në reagim nga Miftinia e Gostivarit.