Myftinia e Tetovës:Të gjitha namazet mund te falen në xhami

Lajmërim!

Të nderuarë hoxhallarë dhe këshillë të xhamive tona

-Deri sa, sonte nuk ka orë policore, kurse nga nesër në mbrëmbje ora policore do të jetë nga ora 24:00 deri ora 04:00, informoheni se:

  • Jemi të lirë që të gjitha kohët e namazeve t’i falim në Xhami, duke i patur parasysh rregullat anti Covid19.

Allahu fuqiplotë na i bëftë kabull agjërimin dhe të gjitha namazet tona.