Myftiu i Tetovës priti në takim drejtorin e Qendrës për shëndet publik, Dr. Afrim Shehapi

Sot më 09.06.2020 Myftiu i Tetovës priti në takim Dr. Afrim Shehapi – Drejtor i Qendrës për shëndet Publik – Tetovë dhe Dr. Naim Skenderi epidemiolog në QSHP-Tetovë.
Takimi kishte karakter konsultimi rreth situatës së krijuar si pasojë e pandemisë së Virusit Korona, Covid-19.
Apeli i përbashkët deri te qytetarët është që tē kenë kujdes në maksimum me qëllim të mbrojtjes së vetëvetes dhe të tjerëve.
Ky është një virus ku faktori njeri është preventiva e vetme për tu mbrojtur dhe për ta flakur këtë sfidë me përmasa botërore.

Sot më 09.06.2020 Myftiu i Tetovës priti në takim Dr. Afrim Shehapi – Drejtor i Qendrës për shëndet Publik – Tetovë dhe…

Gepostet von Myftinia Tetovë am Dienstag, 9. Juni 2020