Ndodhi shqiptare! E ter suxhukun në ballkon… (FOTO)

Në vendin tonë shpesh shohin gjeste e ndodhi nga më të ndryshmet.

Shqiptarët shquhen si popull interesant dhe kreativ.

Por, një gjest i një kosovari ka bërë që një fotografi e shkrepur të bëhet hit në rrjete sociale.

Një qytetar mishin e ka vendos për ta terur në ballkonin e banesës së tij në Fushë Kosovë, në një nga qytetet më të ndotura, ku ajri helmon.