Ndryshojnë çmimet e derivateve të naftës

Nga mesnata çmimet me pakicë të derivateve të naftës do të shiten për një, gjegjësisht gjysmë denari më lirë.

Euro Suoper BS-95 do të shitet për 65.50 denarë për litër.

Euro Super BS 98 do të shitet për 77.50 denarë për litër.

Euro Dizeli lirohet për gjysmë denari dhe nga mesnata do të shitet për 57.50 denarë për litër.