Në nderim të veprës së Haxhi Haxhajt ngritet lapidar

Nën patrionatin e Shoqatës së Veteranëve të luftës së UÇK-së së Republikës së Kosovës,më 29 Mars 2019,organizohet manifestim përkujtimorë me rastin 20 vjetorit të rënies heroike të dëshmorit të kombit Haxhi H Haxhaj.

Manifestimi do të organizohet në vendin e rënies së dëshmorit të kombit,në Gallushë mbi fshatin Semenisht,ku do të bëhet dhe zbulimi i Lapidarit të dëshmorit.

Në vazhdim ju sjellim agjenden e një së aktivitetesh që do të organizohen po të njëjtën ditë.