Nevzat Bejta: Urime Naser Ziberi, urime BDI, urime të gjithë shqiptarëve!

Nënkryetari i BDI-së, Nevzat Bejta, ka uruar të gjithë shqiptarët, me rastin e hapjes së fushatës zgjedhore, duke potencuar moton: Është koha për Kryeministrin e parë shqiptar!

Z. Bejta, ka potencuar se ideja e liderit Ali Ahmeti, ka hyrë në fazën e realizimit, dhe më 15 korrik, ky proces do të mbyllet me sukses!

Ja postimi i plotë i z. Bejta në fb:

Njeriu i duhur në kohën dhe për vendin e duhur.
Ideja e liderit tonë, z. Ali Ahmeti ka hyrë në fazën e realizimit.
Jam i bindur që me 15 Korrik e përmbyllim me sukses këtë proces.
Urime, z. Naser Ziberi. Urime #BDI. Urime të gjithë Shqiptarëve

ËshtëKohaPërKryeministrinEParëShqiptar