Nga Amerika, Golden Eagle ateron në Irland

Para pak javësh pija energjike Golden Eagle, njoftoi se shumë shpejt mund ta gjeni edhe në dy shtete të SHBA-vë.

Shtete e radhës që e mirëpritën pijen energjike Golden Eagle, ishin dy shtete të SHBA-ve, New Yok dhe Chicago.

Prezenca e Golden Eagle nëper botë sa vjen e bëhet më e fuqishme,nga tani do të jemi prezent edhe në Irland!

Përndryshe Irlanda është shteti i 33 që Frutex ka arritur të eksportojë pijen energjike, Golden Eagle.