Nga Malmo drejtë Prishtinës, ja si mund të udhëtohet lirë e mirë me “Air Mediterrenean (Video)

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” nga sot lidhet me qytetin e bukur Malmo në Suedi përmes Kompanisë Ajrore Europiane “Air Mediterrenean”.

Fluturimet e rregullta janë planifikuar dy herë në javë, çdo të martë dhe të shtunë. Nisja nga Prishtina në ora 18:00 ndërsa nisja nga Malmo në ora 23:00.

Njoftimi i plotë nga Aeroporti Ndërkombëtar “Adem Jashari”: Destinacioni i shumë kërkuar Malmo! Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ‘Adem Jashari’ LKIA, nga sot lidhet me qytetin e bukur Malmo/Suedi përmes Kompanisë Ajrore Europiane “Air Mediterrenean”. Fluturimet e rregullta janë planifikuar dy herë në javë, çdo të martë dhe të shtunë. Nisja nga Prishtina në ora 18:00 ndërsa nisja nga Malmo në ora 23:00. Välkommen

A ju ka marr malli për Kosovë?

Agjensioni Turisik Kosmactravel AB vjen sërisht me fluturime 2 herë në javë (e marte dhe e shtune).

Nga data 7 korrik fillojnë fluturimet drejt në Prishtinë.

Nga tani mund ti bëni rezervimet në numrin tonë në Suedi
072 85 13 557.

Lusim të gjithë udhëtaret që ti respektojnë rregullat ne vijim:

1.Për shkak të distancës sociale, ju lusim që të paraqiteni 3 orë para flurimit.
2. Vetem udhëtaret lejohen të hyjnë në ndërtesën e terminalit.
3. Ata që shoqërojnë udhëtarët në nisje dhe në pritje nuk lejohen te hyjnë në hapësirat e terminalit.
4. Udhëtarët të cilët kanë nevojë për shoqërues ( të moshuarit dhe ata me aftësi të kufizuara ) mund të shoqërohen vetëm nga një i afërm deri te sporteli për pranimin e udhëtarëve dhe bagazhit.
5 .Ju lusim vendoseni maskën gjatë gjithë kohës !
6. Ju lusim mbani distancë 1.5 metër me njëri tjetrin!
7. Nëse keni ethe dhe temperaturë si dhe nuk ndjeheni mirë ju lusim të kërkoni ndihmë nga personeli i Aeroportit.

Ju lusim ndiqni udhëzimet e Aeroportit.
Te njetat duhet të ndiqen edhe në Suedi.

Fluturim të mbarë ju dëshiron stafi i Kosmactravel !

Me respekt Besim Mehmeti !