Ngacmimet seksuale, reagon Grupi shqiptar i të drejtave të njeriut.

Lidhur me ngacimimet sekusale në qytetin e Kavajës ku u denoncua një abuzim seksual ndaj një minorene 13 vjeçare ka reaguar edhe Grupi shqiptar i të drejtave të njeriut.

Ata përmes një deklarate dërguar mediave kërkojnë nga institucionet të marrin masa adekuate dhe të jenë më të vëmendshme ndaj këtyre rasteve.

Në vijim ua sjellim deklaratën e plotë të Grupit Shqiptar të të drejtave të Njeriut: