Një klip që konkuron yjet botërore, ja projekti i ri i Argjend Hetës

Është 24 vjec dhe jeton në Zvicër, nje djal mjaft simpatik që vajzat do të c’menden këtë verë duke bërë story me këngën e tij të re. Kënga vjen mjaft verore me zërin e tij karakteristik dhe shumë unik. Argjend Heta ka 3 vite që merret me muzikë edhe ka realizuar plot 12 këngë.

Artisti shfaqet në klip me Ferrari edhe Avion privat, si klip që nuk shikohen shumë shpesh në tregun muzikor shqiptarë. Argjendi që në momentin e publikimit të tij ka marrë komente të shumta mjaft pozitive mbi paraqitjen dhe këngën e tij, ai në klip shfaqet me një modele ku shumë vajza do dëshironin të ishin në vendin e saj. Argjend Heta, artisti simpatik që morri vëmendjen e të gjithëve ka publikuar videoklipin e ri para pak ditesh titulluar ‘Alejna’.

Ja klipi i tij: