Njihuni me Arben Ziberin, kandidatin për deputet nga Saraji i cili ka karrierë të bujshme

Kush është Arben Ziberi⁉️

Kandidati Sarajit për Deputet është i diplomuar në Univerzitetin e Shën”Kirili dhe Metodi”-Shkup pran fakultetit të Mjekësis
Vjen nga fshati Laskarcë dhe rrjedh nga një familje e shkolluar dhe me prvojë të dëshmuar në skenën politike.

Me shumë sukses ka menaxhuar me Agjencionin për Punsim si zv.Drejtor
dhe nga muaj Tetorë i 2019 është emëruar Drejtor i qendrës për shëndet publik.

Pas 12 Prillit Arben Ziberi do të përfaqëson banorët e Dërvendit në institucionin më të lartë ligjëvënës në vend

#hajdeknej