Njihuni me super trajnerin më të mirë shqiptarë (Foto)

I ri, i pashëm dhe shumë i suksesshëm. Trajner në fitnes por shumë i kërkuar nga rinia për shkak se punën e tij e bën shumë mirë e për këtë shihet dhe rezultati në trupin e tij.

Është një nga fitnes trajnerët më të njohur në Kosovë që po vazhdon punën e tij të suksesshme në këtë drejtim. Ndonëse ne po shkojmë nga stina e dimrit edhe këtë herë ne ju sjellim disa këshilla nga Valon Faiku se si të kemi një trup të shëndetshëm në mënyrë natyrale.

Për trup të definuar si themi ne të terur preferohet dieta dhe planprogram ushtrimet normal duke përfshirë edhe vrapimin dhe ecje, këtu duhet të cekim rrol kryesorë tek definimi luan ushqimi dhe mund t’ia bashkangjesim edhe suplementet, ka theksuar kështu në një nga intervistat e tij, Valoni.

Është i ri por shumë entuziast në punë, dhe e gjithë kjo vërehet nga puna që ka bërë deri më tani ai. Valon Faiku, është nga Prizreni dhe për momentin punon si trajner fitnesi, një fushë e cila kërkon shumë impenjim dhe …