Njoftim:”Evenimenti i parë i Sporteve Luftarake në MMA,në Gostivar”

Siç e shihni me poshtë ju njoftoj se më Datën 23 Nëntor 2019 në Gostivar dot mbahet Evenimenti i parë i Sporteve Luftarake në MMA.
Cili i ktijë Evenimenti është zhvillimi i ktij Sporti në Gostivar dhe Maqedoni, ju informojm se në këtë Eveniment dot ket Luftar të zgjedhur nga Maqedonija dhe vendet të cilat kufizohen me Maqedonin.
Në ket Eveniment dot zhvillohen 10 Lufta Profesionale dhe 5 Lufta te zgjedhura gjysem Profesionale.
Evenimeti i par në Gosivar gjithashtu ka edhe mbeshtetjen e plotë edhe nga Federata Botrore WMO ( World MMA Organization ) dhe te gjitha Luftat që dot zhvillohen ne ket Eveniment dot regjistrohen ne faqen më serioze ne Botë sherdog.com
Te gjith ata qe duan ta mbeshtesin ketë Eveniment te pare ne Gostivarit të na kontaktoj.
Me shum Respekte
Valdet Bajrami
Tomislav Belic
Goce Dimitrievski
Vazhdojm…💪