Nuhiu: Kujdesemi dhe i motivojmë të gjithë mjekët dhe personelin mjekësor, profesorët dhe arsimtarët, policët dhe zjarrëfikësit

Kujdesemi dhe i motivojmë të gjithë mjekët dhe personelin mjekësor, profesorët dhe arsimtarët, policët dhe zjarrëfikësit.
Me rritjet e njëpasnjëshme të pagave të tyre ua kthejmë borxhin atyre që na sigurojnë dhe kujdesen për ne!
I motivojmë të punojnë me përkushtim dhe të marrin pagën e cila është e denjë për detyrën e tyre që e kryejnë!

https://www.facebook.com/agim.nuhiu/posts/2453005541453095