Nuhiu: Nga sot “ALFAT” nuk do të ekzistojnë! Ata u zëvendësuan me Njësinë e re për ndërhyrje

“Nga sot “ALFAT” nuk do të ekzistojnë! Ata u zëvendësuan me Njësinë e re për ndërhyrje. Në këtë Njësi u kujdesem që shqiptarët të pozicionohen sipas parimit të përfaqësimit të drejtë:

▪︎Ndihmës kryeshef i Njësisë;
▪︎Kryeshef i Departamentit të policisë për ndërhyrje;
▪︎Ndimës kryeshef i Departamentit të policisë për ndërhyrje;
▪︎Inspektor kryesor dhe punonjës të tjerë të policisë për ndërhyrje;

Mbarësi për të gjithë!” – thotë Nuhiu