Nuk ekziston djalli, xheneti, xhehnemi e as shpirti thotë ky hoxhë (VIDEO)

Drilon Gashi hoxhë me profesion për momentin i suspenduar nga Bashkësia Islame e Kosovës ka qenë i ftuar në emisionin nKosovë Show. Aty tregoi pse BIK-u e ka suspenduar nga të qenurit imam në Xhaminë e Vitomericës në Pejë. Ai ndër të tjera shtoj se djalli (dreqi) nuk ekziston mirë po ai shkoj edhe me tutje duke thënë se nuk ka botë të përtejme e as xhenet e as xhehnem. “Edhe nëse ka aty mund të hyjë secili që nuk bën punë të liga dhe ai i cili nuk ka njohuri për rregullat që ka zbritur Zoti në Tokë me anë Kuranit Bibles etj” ka thënë ai.