Numërohen afro 20 mijë vota, diferencë e madhe e VV-së me partitë tjera

Në Qendrën për Numërim dhe Rezultate ( QNR), janë numëruar afro 20 mijë vota me kusht dhe atyre të personave me nevoja të veçanta, transmeton gazeta KOHA.

Nga numri i votave të numëruar deri më tani, Lëvizja Vetëvendosja është duke prirë e para me 5 mijë e 873 vota, e pasura nga Partia Demokratike e Kosovës me 4 mijë e 88 vota.